Søk i denne bloggen

onsdag 27. juli 2011

If you're not scared you can't be brave

Ta en titt på dette.  

Kloke ord fra Jo Nesbø i New York Times.


4 kommentarer:

 1. Ja,det har virkelig satt et hardt støt i oss alle,noe av trygghetsfølelsen har blitt rokket ved. Når man ser hvor store skader en mann kan utføre,så er det klart man skjerper sansene og blir mer var. Kloke ord fra Nesbø,takk for at du deler :)

  <3

  SvarSlett
 2. Takk for fin kommentar, Laila. I agree.

  SvarSlett
 3. Leste hele artikkelen, virkelig bra skrevet. Nå er det tid for å være modig! Og det betyr å trosse frykten man kjenner, ikke å aldri være redd.. Jeg er fortsatt mere redd for skumle menn i mørket, fuglene på torget og å møte elg i skogen enn jeg er for terrorangrep - heldigvis. Tar det som et sunnhetstegn, og synes det virker som resten av Norge heller ikke har blitt hysteriske. Det betyr at han ikke har klart å spre den frykten han ønsket, selv om han har påført mange uskyldige mennesker smerte, tap, traumer og død...

  Idag er stemningen her hjemme litt mer normal. De spiller ikke bare trist/rolig musikk på radio, det går fotball på TV, og en trafikkulykke ble nevnt på nyhetene ista. Det forandrer ikke det man møter i hodet sitt idet man lukker øynene, men det føles godt å ikke befinne seg i et slags vakuum. Jeg har pratet så mye om min (lille) opplevelse av det at jeg nesten er lei av å "snakke ut". Det er vel også et sunnhetstegn vil jeg tro. Håper du også føler at verden beveger seg litt igjen, selv om du ikke har et helt samfunn rundt deg i samme tilstand <3 Takk for at du delte artikkelen, det er alltid godt å lese kloke ord :)

  SvarSlett
 4. Therese M:

  Enig med deg - det er et godt tegn. Og jeg er grenseløst imponert over både deg og resten av Norge. Å takle ondskap med nestekjærlighet og omsorg er vakkert. I utenlandsk media fremstår hele landet som helter - og det har de helt rett i.

  At du er lei av å snakke ut er helt sikkert et godt tegn. Men håper du fortsetter å bruke de rundt deg og at du har noen å snakke enda mer med, skulle du ha behov for det. Du er tøff!! Jeg tenker på deg!!!

  Stor klem fra Dublin <3

  SvarSlett