Søk i denne bloggen

torsdag 8. september 2011

Does it stink? Should it shrink? What do YOU think?


Jeg trenger noen inputs, jeg! 

Foreløpig tittel på boken er...

Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?


De fleste sier de liker den. (Takk til dere som nevnte den i forrige innlegg - it means a lot to me!) Og andre synes den er litt for tung, litt for lang og litt for kronglete.

Jeg er litt frem og tilbake.


Men hva synes DU? 

Alle tilbakemeldinger mottas med en veldig stor takk!

48 kommentarer:

 1. jeg elsker den, men skjønner at enkelte synes den kan bli for lang og kronglete. så jeg er ikke til mye hjelp, men selv elsket jeg den, var veldig dyp og fin. føler den har så mange betydninger, og det liker jeg

  SvarSlett
 2. Jeg synes den tittelen er bra jeg :)

  <3

  SvarSlett
 3. I like it. Og hvis du liker den og føler at det er tittelen på boka di, så er det jo greit:) Jeg syns ikke tittelen er spesielt tung eller vanskelig, den får meg heller til å tenke og undre.

  Åå jeg gleder meg til boka di kommer ut og jeg kan lese en hel bok, skrevet av DEG. Også selvfølgelig er jeg spent på å lese teksten. Å kunne følge deg fra syk og opp og frem til der du er i dag. Lese din historie og din vei.
  Når den kommer skal jeg løpe å kjøpe den med en gang! :D

  SvarSlett
 4. Doesn't stink, shouldn't shrink, LOVE it, keep it!

  SvarSlett
 5. Jeg synes den er nydelig, men jeg skjønner at noen synes den kan bli litt kronglete. Personlig synes jeg alltid "Om" gjør spørresetninger enklere enn "Hvis". Altså; "Om jeg forsvinner, ser du meg da?" Men jeg synes den er flott, med mange betydnigner som mange kan kjenne seg igjen i - spiseforstyrrelse eller ei.

  SvarSlett
 6. Jeg synes den er perfekt, rett og slett!! Når jeg så den i forrige innlegg var det bare "wow, yes" med det samme. Den skal jo si noe om innholdet i boka, og denne setningen "oppsummerer" det så godt synes jeg. Som Kristin over her sier, så tror jeg mange vil kjenne seg igjen i tittelen.. Vakker, sår, vond og vanskelig. Jeg tror faktisk at bare overskriften i seg selv gir boken mening, og jeg synes IKKE den verken er lang eller kronglete.. Så det er def. keep fra meg!!

  *C*

  SvarSlett
 7. En klok kvinne sier aldri; "hva sa jeg".
  Jeg er ikke klok. HVA SA JEG!
  Det er enstemmig JA over her, ser jeg.
  Jeg synes tittelen er smellvakker, sår, undrende. Den kommer til å gjøre meg nysgjerrig. Jeg kommer til å plukke den opp blant de andre bøkene for å vite hva som skjuler seg bak tittelen.
  Du kan selvsagt drodle litt rundt "hvis eller om" ...
  Nå spiller den ingen rolle for meg hva tittelen blir - jeg skal lese, uansett :)
  ... og gleder meg.

  SvarSlett
 8. Min stemme går til......
  .... "keep!"

  Tenkte faktisk på det da jeg så det blogginnlegget du nevner. Det er jo genialt!

  Liker at tittelen ikke er helt avslørende, men samtidig stemmer så veldig i forhold til temaet. Ordene stemmer! (måtte bare legge ekstra trykk på det). Stemmerstemmerstemmer.

  Likær'e, som du sikkert har skjønt innen nå :)

  SvarSlett
 9. Jeg synes den er perfekt, rett og slett!

  SvarSlett
 10. You guys ROCK!!! Takk! Tusen hjertelig takk!

  Kristin - jeg liker også OM. Thank you :o)

  SvarSlett
 11. Liker tittelen veldig godt! Jeg hadde -egentlig- ikke tenkt over at den var så lang heller... Men når du sier det, så er den jo kanskje det...Prøvde å komme på et kortere alternativ (hvis du bestemmer deg for å ha det), og kom frem til at "Ser du meg nå?" (evt. Ser du meg nå, da?) kanskje kunne funktet? Sier jo på en måte mye av det samme, også blir det litt sånn "ser du meg nå, etter alt det jeg skriver om i denne boka" - bygger på en måte opp litt spenning =P . Bare et forslag, den du har, er også fin =)

  SvarSlett
 12. ps: "Ser du meg da?" går jo også, kom jeg på... (jupp, jeg ble visst veldig engasjert i det her, gitt!)

  SvarSlett
 13. Lille meg:

  I like it!!! Takk! Og jeg blir utrolig glad for at du blir engasjert!!! Nå legger jeg det til på den lille listen min - tusen tusen takk!

  SvarSlett
 14. Jeg liker tittelen! Hvis du ikke liker den som den er, så kan du jo omformulere den. Eksempel: Ser du meg om jeg forsvinner?

  SvarSlett
 15. Liker tittelen. Også det som lille meg kom med. Har troen på deg Dinosau:)

  SvarSlett
 16. Jeg liker den veldig godt, og synes slettes ikke den er for tung og lang å lese, den er perfekt :-) Det sier veldig mye om mye av denne sykdommen, hvor langt skal man la det gå.

  SvarSlett
 17. I love it!!! And you...

  SvarSlett
 18. Jeg syns den sier absolutt alt!!!
  Fantastisk.

  <3 majamalie

  SvarSlett
 19. Jeg syns den er helt PERFEKT! Jeg ble så glad da jeg så den i det innlegget, for den er jo så bra, det er jo det boka di skal hete!:D

  SvarSlett
 20. Dere er så gode!!! Nå er jeg så lettet :o) Da blir det vel en versjon av den - med mindre det skulle dukke opp noe annet i teksten. Jeg er jo på ingen måte ferdig med den - langt unna et endelig resultat, så det kan jo hende det endrer seg. Men jeg liker den bedre (hvis/om/andre tweaks) enn jeg gjorde etter alle de fine tilbakemeldingene! Hjertelig takk!!!

  SvarSlett
 21. Jeg synes den er UTROLIG bra Kristine! Det er jo nettopp dette det har handlet litt om - perfekt.

  Mange klemmer <3

  SvarSlett
 22. Jeg ELSKER den. Overhodet ikke tung - får bare enda mer lyst til å lese (om det går ann) Jeg synes det var veldig fint med om også, siden det gjør den litt lettere, men jeg leser boka uansett tittel, hihi. Men jeg ville beholdt lengden og det, for virkelig - nydelig, sårt, fint, grusomt, spenningsbyggende - hva mer kan man ønske seg? Stå på du, fine! :)

  SvarSlett
 23. Har ikke lagt igjen noe hilsen før, men takker for en fin fin blogg, med masse godt innhold, gode tekster, humor, inspirasjon, og trøst.
  Synes tittelen er veldig bra!! :) Ikke for lang og krunglete, men perfekt!

  SvarSlett
 24. Jeg synes den er veldig beskrivende! Veldig!

  SvarSlett
 25. Hei!
  Synes tittelen sier veldig mye. Kjempebra funnet på :) Skulle ønske jeg var like flink til å forklare hvordan det er. Men jeg får liksom bare sagt at det føles... vondt. Du beskriver mange av de følelsene jeg har som jeg ikke klarer å sette ord på. Takk for det :) Og lykke til videre med skrivinga!

  SvarSlett
 26. Jeg slutter meg til de andre her, det er en nydelig tittel, så sår at jeg nesten får klump i halsen. Den rommer alt, skriker og hvisker på likt.

  Man trenger ikke å ha delt hjerne/hjerte/liv med spisetrollet for å forstå hvordan det er å ha det vondt, men for oss som har gått den samme veien som deg, er det vel få setninger som er mer dekkende.

  God helg, stor klem fra Sara

  SvarSlett
 27. Hei!
  Jeg synes tittelen din sier utrolig mye, med ganske så få ord, sånn egentlig..
  Og tittelen har absolutt tyngde, men er ikke det en bra ting? Dette er en tung bok, og jeg regner med at det til tider har vært ganske så tungt å skrive den også, å gjenoppleve og tenke tilbake.. En flott tittel verdig en stor bok (:

  Fredags Klem fra Monica

  SvarSlett
 28. Hei Kristine :-)
  Utrolig beskrivende tittel - du burde beholde den. Så sant, så sant.

  Beste klem fra meg

  SvarSlett
 29. Den er superbra. Jeg har ikke akkurat en typisk spiseforstyrrelse, men den tittelen...det er liksom akkurat sånn det føles for meg ofte - at hvis jeg bare kunne blitt enda tynnere, så ville vel folk legge enda mer merke til meg..?
  Jeg har egentlig svaret på det selv, men det tar årevis å omvandle innsikt til livsinnstilling og forandring av handlinger - det vet nok du alt om. Liker bloggen din utrolig godt! Du er så reflektert, og sterk.
  Og enda apropos tittelen: synes den "svinger", ikke minst (kanskje litt feil ordvalg, men håper du forstår hva jeg mener..). Den er fengende, har god rytme og gjør nysjerrig, samtidig som den allerede setter en viss stemning - egner seg som sagt superbra som boktittel etter min mening :) Lykke til med boka!!

  SvarSlett
 30. Dere er fantastiske! Tusen takk for alle tilbakemeldinger!!! Jeg setter så stor pris på at dere tar dere tid til å lese og kommentere - mer enn dere kan ane... Tusen takk igjen - alle sammen

  SvarSlett
 31. Jeg stemmer også for å beholde tittelen. Den sier utrolig mye, og er for meg på ingen måte krunglete. Dyp og forklarende heller!

  SvarSlett
 32. Det synes jeg er en fantastisk tittel! Det er sånn det føles, et desperat rop om hjelp, om at noen skal se at du er ensom og redd for alt og ingenting. Sp er akkurat som å at noen fjerner gulvet under føttene dine, du er i fritt fall, og livredd for å ikke lande på bena..... Man klamrer seg fast til noen regler, noe som kan kalles et holdepunkt i en altfor kaotisk verden.

  Jeg synes du er utrolig god til å skrive. Du får satt ord på alt det vanskelige. Jeg kjenner meg så godt igjen, og det er så deilig å ikke være alene om det.

  SvarSlett
 33. Takk, Anette! <3

  Anonym: Tusen takk. Og jeg kjenner meg veldig igjen i å være i et fritt fall, livredd for at ingen(ting) skal ta deg i mot.
  Jeg er også glad jeg ikke er alene om det - tusen takk for kommentaren din :o)

  SvarSlett
 34. Jeg liker den veldig godt! Den er sår og meget beskrivende. Og den vekker interesse.

  Så spennende!!!

  <3

  SvarSlett
 35. For meg er "Hvis jeg forsvinner" nok. Har selv en spiseforstyrrelse og av og til så vil jeg ikke bli sett. Tror jeg. Hele tittelen er også fin altså, men jeg synes "Hvis jeg forsvinner" er sterk nok i seg selv (og vekker nysgjerrighet og undring..)

  SvarSlett
 36. Tusen takk for tilbakemeldinger, Tuven og Anonym.

  Jeg setter "Hvis jeg forsvinner..." på listen min, anonym.
  Tusen takk - og jeg skjønner hva du mener, godt poeng.
  For min del følte jeg bare et behov for å gjemme meg/forsvinne, og det aller siste jeg ville var å bli oppdaget. Først i ettertid tror jeg at jeg egentlig ville bli sett. Men jeg er enig med deg i at den første delen potensiet kan stå alene, så tusen takk! Nå står den på den lille listen min...

  SvarSlett
 37. Go for it!! Passer utmerket - boka retter seg mot "tenkende mennesker" - tittelen innbyr til refleksjon!!
  anna

  SvarSlett
 38. Jeg synes den er helt perfekt, Kristine!! Nå er jeg tilbake etter en skikkelig utforkjøring... Tre skritt fram og fem tilbake - men NÅ går det framover igjen :-) Og jeg gleder meg til å lese masse blogg jeg har gått glipp av ;-)

  Nattinatt!

  SvarSlett
 39. Jeg syns det er en veldig god tittel, den sier ganske mye på de få ordene, og jeg tror den passer godt til det du forteller i den! GLEDER meg til den kommer i bokhyllene, jeg skal ha et eksemplar :)
  Keep it, keep on writing and keep on being so inspiring! :D

  SvarSlett
 40. - folket har talt: its a KEEP!! Den er jo sååå bra:D

  Klem fra *C*

  SvarSlett
 41. Tusen takk alle sammen! Igjen - you rock! Og jeg liker tittelen bedre selv også etter alle tilbakemeldingene - <3 Så tusen takk! Jeg skal holde dere oppdaterte på hva som skjer med hvis/om og resten av forslagene :o) TAKK TAKK :o)

  Tre skritt fram og fem tilbake høres veldig kjent ut - men jeg er glad du er tilbake på rett spor, Therse M. :o)

  C: <3

  SvarSlett
 42. Kjempefin tittel!
  Perfect var det første som slo meg!
  keep it:D

  SvarSlett
 43. Kristine! Døds bra tittel (period!). Fanger og beskriver (i en setning) perfekt det du skriver om. Hilsen Mr RBH.

  SvarSlett
 44. Herregud jeg ELSKER tittelen! Scrolla bare fort nedover bloggen, og blikket festa seg ved de ordene. De gikk RETT i hjertet! Perfekt.

  SvarSlett