Søk i denne bloggen

søndag 26. august 2012

I like it!


Jeg er vel fremme i Oslo.
Og bare se hva jeg våknet opp til i dag, da???


I like it!


27 kommentarer:

 1. Skulle bare mangle mener nå jeg da ;) Gratulerer vakre <3

  SvarSlett
 2. Så godt at boka de blir satt pris på! Jeg har lest den! Jeg har lest den og blitt så utrolig berørt! For et arbeid du har lagt ned - for å bli bedre og for å kunne formidle livet ditt videre! Jeg beundrer deg dypt, og jeg håper boka inspirerer flere som sliter med sf: - Inspirerer til å tørre og våge å ta steget ut i det ukjente... ut til "friheten" og det å slippe kontrollen:)

  Lykke til videre! Med ALT!

  I ærbødighet, Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk, Marit! Dersom boka kan inspirere noen til å gi slipp ville det vært fantastisk!

   Takk for så fine ord - det betyr så mye for meg! Ønsker deg også ALT godt - stor klem fra meg

   Slett
 3. Hurra!! Ingen som fortjener dette mer!!

  SvarSlett
 4. Hei Kristine!

  Jeg har nå lest boken din. Jeg må bare si at jeg er veldig imponert over deg! Du er så utrolig tøff som deler alt dette og så utrolig flink til å skrive. Jeg har også hatt like problemer som deg, men er nå omtrent tilbake til den gamle jeg. Jeg vil takke deg for at du var så ærlig i boken din og minnet meg på at jeg aldri, aldri skal tilbake til helvete, hvis jeg kan kalle det det. Jeg lurer også på en ting. Følte du noengang sjalusi på søsteren din og var redd for at hun også fikk SF? Var du redd for at hun ble påvirket av deg? Jeg tenker på det ofte hvis jeg ser søsteren min spiser mindre enn normalt og pirker i maten...

  Skal se på deg på God morgen norge i morgen.
  Lykke til videre!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Amanda!
   Tusen takk for utrolig fin kommentar! Godt å høre at du er tilbake til den gamle deg - det liker jeg :-) Og joda, jeg synes godt vi kan kalle det et helvete...

   Når det gjelder søsteren min, så var jeg innimellom redd for å påvirke henne negativt med tanke på matinntak og regler osv. Heldigvis tror jeg hun så de negative sidene ved sykdommen - og derfor ikke lot seg påvirke, men det er klart det kanskje kunne slått en annen vei også. Det er, som du sikkert også synes, vondt og vanskelig. Det hjalp at vi etterhvert kunne snakke åpent sammen, og hun hjalp meg med å gjøre mat mer normalt og mer koselig. Kanskje kan det hjelpe både deg og søsteren din om dere prater åpent om forholdet dere begge har til mat? Bare en tanke.

   Igjen - tusen takk for kjempefin tilbakemelding!!! Og så fint at du er bedre :-)

   Stor klem Kristine

   Slett
 5. Hei Kristine! Jeg hadde aldri hørt om deg før i går da jeg va innom bokhandelen og fant boka du har skrevet i en av hyllene. "hmms, en bok om spiseforstyrrelser", tenkte jeg og bladde kjapt gjennom og leste et par setninger her og der for å se om den kanskje var noe jeg ville like. Jeg kjøpte boka og gikk hjem. Nå er jeg nettopp ferdiglest og jeg ville bare takke deg for ei fantastisk fantastisk fantastisk bok. Jeg har lært så utrolig mye av den, og mye av det kan jeg bruke i jobben min og kan relateres til utdannelsen min. Jeg har en mye større forståelse for hva en spiseforstyrrelse egentlig er - da jeg alltid har trodd det hele dreide seg om utseende - og jeg ser sykdommen i et helt annet lys. Tusen takk for en utrolig sterk leseropplevelse. Håper du har en fin dag!

  Med vennlig hilsen Else

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Else,

   Tusen takk for at du kjøpte og leste boka! Og for en så fantastisk fin tilbakemelding. Nå ble jeg kjempeglad!!! Et av målene med boka var jo nettopp å stikke hull på diverse misforståelser. Takk for at du delte med meg - det setter jeg utrolig stor pris på!!!

   Stor klem Kristine

   Slett
 6. Så deg nettopp på God Morgen Norge. Nå vet jeg hva jeg må gjøre; kjøpe boka di! Snuste på den i butikken på mandag ;)
  Kjenner deg ikke, men har lest bloggen din lenge, og jeg må si jeg er stolt av deg altså!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Nina! Så utrolig hyggelig!!!!

   Håper du liker boka!!! :-)

   Slett
 7. Så sterk du er!! Har nettopp bestilt boken din, gleder meg til å lese den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Julianne! Håper du liker den :-) Stor klem fra Kristine

   Slett
 8. Dette var prikken over i'en dette fortjente du så absolutt Kristine! Igjen gratulerer! Du er så flott du! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott er det du som er :-) Men takk!!!!! I appreciate it :-)

   Slett
 9. Gratulerer! :) Å komme på ei slik liste må være bra for salget og ikke minst det å bli oppdaget av folk som leser bøker! Ikke overraskende er du slått av Bieber, selv om min favoritt er deg! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha..... Nå lo jeg godt :-)

   <3<3<3 Bok er forresten på vei i posten til deg!

   Slett
 10. Lest boken din Kristine <3 Stum av beundring over din formidlingsevne. For en fantastisk, sårbar, vond, uendelig trist, men også håpefull og inspirerende bok. Jeg har også en fantastisk kjæreste og mann som har holdt ut med meg i 18 år... Nå har heg tatt et valg og skal i ilden mot anoreksien. Skal 20 uker i behandling, og tror og vil at det skal være starten på forandringer jeg ønsker, selv om vi vet hvor tøft det er. Du inspirerer meg og har gjort det hele veien Kristine. Jeg kjenner deg ikke, men jeg kjenner meg så godt igjen i din anoreksi :( dessverre, men nettopp derfor kanskje litt trygt å se hvordan du har det i dag. Beste klem fra mitthaap

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære deg,

   Jeg er så glad for at du skal i behandling!!! Det blir garantert tøft, men det blir også garantert starten på en positiv endring. Et lettere og bedre liv. Du er tøff. Og du er mye sterkere enn anoreksien, mitthaap.

   Tusen takk for nydelig tilbakemelding på boken. Det betyr så mye for meg at du har lest. <3<3<3 Takk.

   Jeg tenker ofte på deg, men skal sende ekstra gode vibber din vei i tiden fremvoer. Ønsker deg ALT godt, alt mot og all styrke. Bit tenna sammen, minn deg på alt det gode som venter i den andre enden av prosessen. Det tar tid, men det er verdt hver eneste brødsmule og hver eneste fortvilte tåre. Jeg LOVER.

   Selvom jeg ikke kjenner deg personlig vet jeg at du er en nydelig person. Minn deg på det også.

   Jeg er så glad på dine vegne! LYKKE TIL!!!!!!

   Slett
  2. <3 <3 <3 Takk for dine ord - tar de med meg :)) Klem

   Slett
 11. Morro! Ser og hører om bare flere og flere som snakker (positivt) om boka di! Bokhandlerne her hadde ikke boka inne, men de bestilte den inn til meg, og jeg var visst ikke den første som hadde etterlyst den :) Jeg har ikke lest den ENDA, jeg regner med at når jeg først begynner å lese så vil jeg sikkert lese ut hele på en gang, og jeg vil ikke bli ferdig så fort, så jeg sparer litt på den!

  SvarSlett
 12. Heisann :) Har nettopp lest boken din og synes det er topp at du blogger her :) Skal følge bloggen din <3 Stå på videre, jeg heier på DEG <3

  SvarSlett
 13. Woah! I'm really loving the template/theme of this blog. It's
  simple, yet effective. A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between superb usability and visual appeal. I must say you've done a amazing job with this.
  Additionally, the blog loads very quick for me on Opera.
  Excellent Blog!

  Feel free to visit my blog post fortforum.se

  SvarSlett